Trouwen op De Wartenster

 

Buiten of binnen trouwen bij de Wartenster?

 

In Nederland is het altijd afwachten wat het weer doet. Zo kun je soms in oktober nog prima buitenzitten, terwijl in juli de regen met bakken uit de hemel komt. Daar houden we bij De Wartenster rekening mee. Zowel binnen als buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden en als het nodig en gewenst is, kunnen we heel snel schakelen om jullie bruiloft tóch buiten, of toch juist binnen plaats te laten vinden. Buiten kun je bijvoorbeeld in de tuin trouwen, maar ook in de open hooischuur. Dat levert gegarandeerd mooie plaatjes op! Binnen hebben we verschillende sfeervolle ruimtes waar zowel een groot als klein gezelschap getuige kan zijn van jullie ja-woord. Kom gerust eens langs om deze ruimtes te bekijken om zo een indruk op te doen van de locatie.

 

Trouwen in de natuur

 

Activiteitenboerderij De Wartenster ligt midden tussen de weilanden, aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen. Tijdens je ceremonie is de kans groot dat er ergens een ooievaar voorbij vliegt, want die komen veel in dit gebied voor (als daar gaan grappen over gemaakt gaan worden dan weten wij het ook niet meer!).

 

Trouwfeest of receptie in de Activiteitenboerderij

 

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie om jullie trouwfeest te vieren? Wij hebben verschillende zalen beschikbaar waar zowel kleinere als grotere gezelschappen terecht kunnen voor een receptie, of juist voor een groots knalfeest dat tot in de late uurtjes duurt. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

 

 

Trouwen compleet naar jullie wens

 

Jullie trouwfeest stellen we samen met jullie geheel naar wens samen. In overleg is er van alles mogelijk. Zo kun je zelf een band of muzikant regelen, maar je mag het ook aan ons overlaten. Heb je een gastenboek? Of vind je een videozuil waar je gasten een korte boodschap voor je achter kunnen laten een leuker idee? We overleggen van tevoren over jullie wensen en bieden daarop een passende offerte.

 

Vrijgezellenfeest

 

Natuurlijk kun je ook bij Activiteitenboerderij De Wartenster terecht voor een vrijgezellenfeest. Indoorpaintball, een barbecue op het water of juist iets heel anders; laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest op deze pagina.
 

 

Friesland

 

Activiteitenboerderij De Wartenster is gevestigd in het hart van Friesland. De Wartenster vind je nabij het pittoreske dorp Warten. Warten is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, een prachtig natuurgebied. Warten ligt op een steenworp afstand van Leeuwarden.

 


Heeft u vragen?


 
Informatie aanvragen!