Trouwen op De Wartenster


Trouwen in het hart van Friesland!

In een waterrijke omgeving, vlak onder Leeuwarden ligt midden in de landerijen, de Wartenster. Een locatie waar veel mogelijk is, van een ALL-IN Classic Wedding tot een ALL-IN Evening Wedding maar misschien hebben jullie iets heel anders in gedachte, alles op maat gemaakt. In ieder geval een plek waar je samen met vrienden en familie iets moois gaat beleven.
De Wartenster, een historische boerderij net buiten Warten, wordt al meer dan 100 jaar gerund door de familie Nauta en staat garant voor een sfeervolle bruiloft. De locatie heeft een hooikap waar met gemak plaats is voor 80 personen. Vele bruidsparen hebben hier het jawoord al gegeven. Daarnaast kunnen we ook een trouwsetting maken in het land naast de boerderij. Hoe landelijk jullie het maar willen. Eventueel kunnen er paarden om de trouwlocatie lopen. De Wartenster is een officiële trouwlocatie van de gemeente Leeuwarden.
 

Trouwfeest of receptie op De Wartenster

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie om jullie trouwfeest te vieren? Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar waar zowel kleinere als grotere gezelschappen terecht kunnen voor een receptie, of juist voor een groots knalfeest dat tot in de late uurtjes duurt. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

Het eten wordt bereid boven het houtvuur en in de avond een feest met muziek en hapjes en drankjes, zoveel er nodig is. De Wartenster heeft een geweldige binnenlocatie met aansluitend een sfeervol buitenterras. Na middernacht gaat de houtgestookte stenen pizzaoven aan en is het tijd  voor een tafel vol heerlijke pizza’s in allerlei smaken. Op het grote veld kunnen we een kampvuur maken…..tijd voor sterke familie verhalen.
 

Trouwen op maat / All- in trouwerij

Hebben jullie al een invulling van jullie dag in gedachten? De Warenster is een locatie waar veel mogelijk is en als team denken wij met jullie mee. Een trouwerij is heel persoonlijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jullie helpen en adviseren in het hele traject en bieden we een compleet pakket, volledig op maat, voor al jullie wensen en ideeën. Als team zetten we ons beste beentje voor om alles zo goed mogelijk vorm te geven. De pramen, die vlak bij de locatie liggen, zijn geweldig om een mooie tocht te maken door nationaal park de Alde Feanen. Dat maakt de Wartenster extra bijzonder.
 

Wij hebben met ons team een aantal All-in trouwerijen samengesteld. Trouwerijen waarbij aan alles is gedacht. Arrangementen die compleet tot in detail zijn uitgewerkt, maar waar voor eigen inbreng nog heel veel ruimte is. Voorbeeld hiervan is de All-in Classic Wedding.
 


Heeft u vragen?

 

 

Informatie aanvragen!

 

Meer over trouwen bij de Wartenster

 

❯ Trouwvervoer over water

❯ Trouwen in de natuur