Trouwfeest

Trouwfeest in het hart van Friesland 

Na het officiële gedeelte is het tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Dit kan op De Wartenster! Er is een toast met taart en bubbels en na alle felicitaties kun je op de locatie prachtige foto's maken. 

Een leuke onderbreking van het programma is een vaartocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Samen met familie en vrienden varen jullie op de praam Hâld Fêst door de wateren van Friesland. Hâld Fêst (letterlijk vertaald: houd vast) is een praam uit 1923 en de vaarroute door door Nationaal park De Alde Feanen is een ware beleving. Aan boord wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd met hapjes en drankjes. 
  
Tijdens het diner is er live cooking boven het houtvuur en in de avond een uitbundig feest met livemuziek of dj en onbeperkt hapjes en drankjes (wat bij mooi weer ook buiten kan)! Na middernacht gaat de houtgestookte, stenen pizzaoven aan en is het tijd voor een midnightsnack. De fakkels gaan aan of misschien is er zelfs een kampvuur. Laat het ons weten. 

Wij zorgen dat jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt en daar doen wij als team graag een stapje meer voor. We zorgen dat jullie niks tekortkomen op deze dag en ontzorgen jullie ook op de weg er naartoe! Door onze jarenlange ervaring kunnen we middels ons all-in concept een complete bruiloft bieden zonder zorgen én voor een scherpe prijs. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk! 

Een trouwerij op De Wartenster is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen. En de hond mag natuurlijk ook mee! 

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!