Praamvaren bij de Wartenster

Varen met een praam is voor veel gelegenheden de ultieme manier om het water op te gaan. Met een praam is het namelijk mogelijk om met grotere groepen mensen samen te zijn op het water. Ook ademt een praam de sfeer van vroeger. Je zit relatief dicht op het water, waardoor je een fijne vaarbeleving ervaart. Wanneer je kiest voor praamvaren bij De Wartenster is het bovendien mogelijk om te kiezen voor een praam met tentkap. Door die tentkap is het mogelijk om ook bij regenachtig weer het water op te gaan terwijl de inzittenden van de praam droog blijven.
 

 

Boek een van de pramen van De Wartenster


of bekijk andere  ❯ praamvaarmogelijkheden ❮

 

De Wartenster heeft verschillende pramen waarmee je de omgeving kunt verkennen. De pramen hebben allemaal een eigen uniek karakter en eigen verhaal. De pramen ademenen de sfeer van vroegere tijden, waarin de pramen gebruikt werden als turfschip. Al onze boten hebben een lange historie als transportscheepje. Hierover kunnen onze schippers tijdens het varen veel vertellen.

".$fotoAlbum->getNaam()."

Sfeerimpressie praamvarenOnze pramen mogen dan wel een lang verleden hebben als transportschip, ze verkeren allemaal in topconditie. De pramen zijn ingericht met comfortabele zitplaatsen en kunnen door hun geringe diepgang op plaatsen komen welke voor de grote rondvaartboten onbereikbaar zijn. Zo krijg je aan boord plaatsen te zien die je anders niet zo snel zou bezoeken.

Eén van de pramen kan door de tentkap overdekt worden, zodat alle inzittenden droog kunnen blijven bij een buitje. Veiligheid staat bij De Wartenster hoog in het vaandel. Al onze pramen varen onder scheepvaartinspectie keur en voldoen aan alle eisen.

Heeft u vragen?

 
Informatie aanvragen!