Camping

Camping in het hart van Friesland

De Wartenster is een ruim opgezette camping/camperplaats in het hart van Friesland. We beschikken over 25 plaatsen en die elk beschikking hebben over een eigen stroom- en watertappunt. Er is een ruim opgezet, gratis sanitair en de camping ligt heerlijk rustig tussen de weilanden. De camperplaatsen zijn gerealiseerd op beton met een mooi grasveldje voor de deur. Voor gezinnen met kinderen is er een speeltuin. Deze ligt naast het restaurant, los van de camperplaats. Water en toiletvoorziening is open van 1 april tot 31 oktober. Daarbuiten is alleen stroom beschikbaar en kunt u grijs water lozen. 

Als de beheerder beoordeelt dat de ondergrond het toelaat, bent u ook met uw camper van harte welkom op de camping. U betaalt dan wel het campingtarief. 

De Wartenster beschikt over een groot scala aan outdooractiviteiten die periodiek worden aangeboden voor gasten. Daarnaast zijn de praamtochten (vooral de nachtvaartochten) door Nationaal Park De Alde Feanen altijd een hit. In de ochtend kunt u genieten van verse broodjes. Ons WiFi is gratis. Onze medewerkers denken graag met u mee voor advies en tips over de omgeving. Daarnaast is er toeristische informatie in de vorm van wandel- en fietsroutekaarten. De stad Leeuwarden is op fietsafstand en in de omgeving zijn vele prachtige dagtripjes te maken. In de avond kunt u een vuurtje stoken in een van onze vuurschalen. 

In de directe omgeving van de camping is gelegenheid om te vissen of een kano te water te laten. Ook kunt u een sloep of schouw huren om Nationaal Park De Alde Feanen te ontdekken. Omdat er van oudsher een appelhof bij de boerderij zat, hebben wij die weer aangelegd met oud-Friese fruitrassen. U bent vrij om te genieten van het fruit dat bijna de caravan ingroeit! 

Uw aankomsttijd is op de dag van aankomst na 15.00 uur en de vertrektijd is voor 12.00 uur. Komt een andere tijd beter uit? in overleg is er veel mogelijk!

Wij zijn een SVR-camping. SVR-leden krijgen 2 euro korting per nacht op hun campingplaats.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!