Camping

Welkom op onze minicamping. Wat is er mooier dan te kamperen in Friesland, pal naast Nationaal Park De Alde Feanen? De camping ligt landelijk, vlakbij Leeuwarden, Eernewoude en Grou. Uiterst bereikbaar, terwijl er volop rust en ruimte is. Lees hieronder meer.

De camping heeft 25 plaatsen en is erg kindvriendelijk met een speeltuin, pony's en heel veel ruimte! De camping is open van 1 april t/m 31 oktober. 

De camping ligt in watersportdorp Warten en in de nabije omgeving zijn veel leuke uitstapjes te maken. De ideale uitvalsbasis voor een fietstocht, tochtje met een sloep (eigen of huur) of een rondvaart met een van onze open rondvaarboten. We beschikken over een ruim restaurant, ruim sanitair, speeltuin, mogelijkheid voor heel veel activiteiten etc.  

De Wartenster ligt tegen Nationaal Park De Alde Feanen aan, wat een uitstekend gebied is voor en kanotocht, boottochtje of een wandeling. Dit maakt De Wartenster de ideale camping voor gezinnen. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de grote speeltuin met trampoline, kabelbaan, schommels en toestellen. 

Op de camping is het mogelijk om een kampvuur te maken. Dit is alleen toegestaan in de vuurschalen die bij De Wartenster te huur zijn. Barbecueën is toegestaan. 

Onze staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen stroomaansluiting (6 amp) en watertappunt. Voor campers is er een verharde staanplaats en zijn er daarnaast ook plaatsen op de camping. Douchen is gratis en ook de wifi is gratis beschikbaar. We beschikken over een restaurant en ruim terras voor een gezellig drankje, goede maaltijd of een heerlijke pizza uit onze steenoven!  

In de ochtend zijn er versgebakken broodjes af te halen. Voor afhaal is er ‘s avonds friet en snacks. Op vrijdag, zaterdag en zondag bakken we pizza's in onze steenoven! 

Voor de kinderen (en volwassenen) worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals handboogschieten, vaartochten, nachtvaartochten, ponyrijden en paintball.