Camping en Camperplaats

Camping 

Welkom op onze minicamping. Wat is er mooier dan te kamperen in Friesland, nabij Nationaal park De Alde Feanen. De camping ligt landelijk, maar vlakbij Leeuwarden, Eernewoude en Grou. Uiterst bereikbaar, terwijl er volop rust en ruimte is.
De camping heeft 25 plaatsen en is uiterst kindvriendelijk met speeltuin, pony's  en heel veel ruimte!! De camping is open van 1 april tot 31 oktober.

In de nabije omgeving zijn vele leuke uitstapjes te maken. De camping is gelegen in watersportdorp Warten. Dit is de  ideale uitvalsbasis voor een fietstocht, een tochtje met een sloep (eigen of huur) of een rondvaart met een van onze open rondvaarboten. We beschikken over een ruim restaurant, ruim saintair, speeltuin, heel veel activiteiten, rondvaartboten etc. 
De Wartenster ligt tegen Nationaal park De Alde Feanen aan, wat een uitstekend gebied is voor en kanotocht, boottochtje of een wandeling. Dit maakt De Wartenster de ideale camping voor gezinnen. Kinderen kunnen zich goed vermaken in de grote speeltuin met trampoline, kabelbaan, schommels en toestellen.

Op de camping is het mogelijk om een kampvuur te maken. Dit is echter alleen toegestaan in de vuurschalen welke bij De Wartenster te huur zijn.  Barbecue is toegestaan.

Onze staanplaatsen zijn ruim en hebben een eigen stroomaansluiting (6 amp) en watertappunt. Voor campers is er een verharde sta plaats, maar daarnaast ook plaatsen op de camping.  Douchen is bij ons gratis en ook de wifi is gratis beschikbaar. We beschikken over een restaurant en ruim terras voor een gezellig drankje, een goede maaltijd of een heerlijk houtoven-gebakken pizza! 
In de ochtend zijn er vers gebakken broodjes af te halen. Voor afhaal is er savonds friet en snacks en op vrijdag, zaterdag en zondag steenoven pizza!

Voor de kinderen (en volwassenen) worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals handboogschieten, vaartochten, nachtvaartochten, ponyrijden, paintball. 

Voor de campingtarieven klik hier
Voor seizoensplaatsen klik hier