Trouwfeest

Trouwfeest in het hart van Friesland


Na het officiele gedeelte is het tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Dit kan op De Wartenster!! Er is een toast met taart en bubbels en na alle felicitaties kun je op de locatie prachtige foto's maken.

Een leuke onderbreking van het programma is een vaartocht door Nationaal park De Alde Feanen.
Een geweldige ervaring is samen met familie en vrienden op  ‘de hald fest” varen door de wateren van Friesland. Een praam uit 1923 , een ware beleving door Nationaal park De Alde Feanen. Aan boord wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd met hapjes en drankjes.

Tijdens het diner is er live cooking boven het houtvuur en in de avond een uitbundig feest met live muziek of DJ, onbeperkt hapjes en drankjes, wat bij mooi weer ook buiten kan! Na middernacht gaat de houtgestookte stenen pizzaoven aan en is het tijd  voor een midnightsnack. Fakkels aan of misschien een kampvuur. Laat het ons weten.Wij zorgen dat jullie trouwdag de mooiste dag van je leven wordt. Daar doen wij als team graag een stapje meer voor. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen op deze dag, maar ontzorgen jullie ook op de weg er naar toe! Door onze jarenlange ervaring met elkaar kunnen we zowel een middels ons All-in concept een complete bruiloft bieden zonder zorgen, maar met een scherpe prijs. Maatwerk is ook mogelijk natuurlijk!

Een trouwerij op De Wartenster is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen en de hond, die mag natuurlijk mee!


 

Heeft u vragen?


 
Informatie aanvragen!