Bedrijfsuitje op maat

Het enthousiaste team van De Wartenster staat garant voor een bedrijfsfeest op maat waar nog lang over wordt nagepraat! We zijn gespecialiseerd in unieke activiteiten die men nergens anders vindt. Zijn jullie bijvoorbeeld al eens een dag met de palingvisser mee geweest? Wezen barbecueën op een van de eilanden in Nationaal Park De Alde Feanen? Jullie kunnen zelfs met ‘Sytze en Maaike’ mee op theaterdiner. Met veel humor, verrassende wendingen en een heerlijk buffet gemaakt op de houtgestookte grill, nemen ze jullie mee in de historie van De Alde Feanen.  

Of geniet vanaf authentieke rondvaartboten van een uniek stukje Nederland. Zelfs een puzzeltocht is mogelijk. Trek het gebied in met een GPS en ontdek hoe mooi het hier is. Zorg er wel voor dat jullie door de schoonheid van het landschap niet vergeten de puzzels te vinden, vragen te beantwoorden en natuurlijk op tijd weer terug te zijn. 

Kortom: de mogelijkheden voor een bedrijfsfeestje op de Wartenster zijn eindeloos. 1000 m2 indoor paintball, een schietbaan, arrowbattle & handboogschieten, highlandgames of boerengolf zorgen voor een heerlijke actieve middag.  

We stellen graag samen met jullie een uniek bedrijfsuitje samen! Neem direct contact op en wie weet binnenkort tot ziens op de Wartenster.  

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!