Vergaderen

Vergaderlocatie in Friesland  

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Hebt u een locatie nodig voor vier, twintig of misschien wel honderd mensen? Wilt u het vergaderen combineren met catering of juist met een ontspannen activiteit? Activiteitenboerderij De Wartenster verzorgt dat voor u. Onze boerderij leent zich voor tal van verschillende mogelijkheden en na afloop van de vergadering gaan de deelnemers gemotiveerd en geïnspireerd weer huiswaarts! 

Inspirerende vergaderlocatie  

Op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, op steenworp afstand van Leeuwarden, kunt u ongestoord een bespreking, lezing of vergadering houden. Wij beschikken over gratis WiFi, maar ook andere technische faciliteiten zijn op reservering mogelijk. 

Vergaderlocatie met teambuildingsmogelijkheden 

Wilt u de vergadering combineren met een teambuildingsactiviteit? Ook daar zijn allerlei mogelijkheden voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van boogschieten, boerengolven of een workshop kaasmaken? Of een wijnproeverij of vaartocht op een praam door Nationaal Park De Alde Feanen?  

Catering  

Al uw vergaderingen en bijeenkomsten zijn te combineren met catering. Dinerbuffet, lunch of hapjes, wij maken het graag voor u. Friese oranjekoek bij de koffie, tapas, een barbecue: het is allemaal mogelijk! 
 
Uiteraard is het maatwerk om een vergadering samen te stellen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Friesland 

Activiteitenboerderij De Wartenster bevindt zich vlakbij het Friese dorp Warten, aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Warten ligt op een steenworp afstand van Leeuwarden en is gemakkelijk te bereiken met de auto. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!