Binnenactiviteiten

Gezelligheid kent geen tijd

Bij De Wartenster in Warten kunt u vanaf nu ook terecht voor geweldige binnenactiviteiten. Geen activiteit is te gek en we kunnen er met elkaar ook altijd nog een verrassende draai aan geven met jullie eigen inbreng. Wat denkt u van een avond lekker lachen, gieren en brullen bij een quiz à la Ik hou van Holland of een pubquiz? Ook kunnen we een Hollandse avond of desnoods een Friese avond doen, de toppers zijn de escapeketting en het moorddiner. Hieronder een impressie van wat u kunt verwachten. 

Het moorddiner 

Een diner met een luchtje: het moorddiner bij ‘De Wartenster’ in Warten. Wie heeft de moord gepleegd? Het kan iedereen zijn, óf bent u misschien zelf de moordenaar?! 
 
Het moorddiner is voor elk wat wils. Speelt u het met collega’s, vrienden of wie weet familie? Een uitje met aangesloten diner is altijd leuk en gezellig, zeker als deze bij elkaar passen. Dat is het geval bij het moorddiner. Na elke gang gebeurt er iets speciaals, dit begint al bij binnenkomst en gaat door tot na het dessert. Er is een moord gepleegd en één van jullie heeft het gedaan. Maar wie? Het is jullie doel om de dader te ontmaskeren. 
  

Quiz à la Ik hou van Holland 

Een lekker gezellig avondje uit. Geniet van de presentator en jullie eigen inbreng. Wie van jullie heeft het beste zangtalent? Wie kent het beste de bekende Nederlanders? Hoe zit het met uw taalkant? En nog veel meer. Ga er lekker tegenaan en met een hapje en een drankje, dan hebt u zeer waarschijnlijk een geweldige avond. 
  

Pubquiz 

Daag uw vrienden, collega’s, medestudenten, buren en/of andere relaties uit voor de pittigste en leukste pubquiz. Bent u die saaie standaardfeestjes helemaal zat? Met onze pubquiz wordt uw volgende feest gegarandeerd een groot succes! Plezier en gezelligheid staan voorop. Daarom stellen we de vragenlijst zo op dat iedere leeftijdscategorie en elk niveau er plezier in heeft. 
  

Fryske jûn 

In pracht pubkwis yn Fryslân en oer Fryslân. Wa wit it meast fan ús machtige provinsje? Yn 12 rondes komme we it te witten. Ek sit der in ronde bij fan lekker Fryske produkten ite en drinke. Kinne jimme de namme riede fan dit produkt? Kom en genietsje. Foarmearje in groepke fan fjouwer minsken en jimme kinne meidwaan. 
  

Escapeketting 

In allerlei situaties kunt u dit spel spelen. Als vrienden, collega’s, tijdens een leuk vrijgezellenfeestje, noem maar op. U wordt aan elkaar vastgezet met ketting en hangsloten. Door middel van opdrachten kunt u sleutels verdienen om de sloten weer los te maken. Welk team heeft zich als eerste bevrijd door alle sloten te openen? Kennis, vaardigheid en vernuft worden op de proef gesteld. Kom en geniet. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!