Arrow Battle

Tijdens een Arrow Battle bestoken twee teams elkaar met pijl en boog en als je geraakt wordt, moet je naar het achterveld. De pijlen hebben een zachte schuimkop en de bogen zijn licht. Voor de veiligheid zijn er maskers beschikbaar, maar deze zijn niet verplicht. Het spel lijkt erg op trefbal, maar dan met pijlen. 

Het spel 

Twee teams staan elk opgesteld op de achterlijn van het speelveld en na het startsein rent iedereen zo snel mogelijk naar de middenlijn waar de pijlen liggen. Maar pas op, want overal staan obstakels! En om iemand te kunnen raken, moet je dus eerst een pijl bemachtigen… Een speler die geraakt is, moet naar het achterveld en kan van daaruit ook meedoen. Raakt u een tegenstander, dan mag u weer terug het veld in. Het spel is voorbij als van een team alle spelers af zijn. 
De Arrow Battle kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. 

Buiten: maximaal 16 spelers staan in een open veld. Dit maakt het een heel snel spel. Leuk en sportief! 
Binnen: maximaal 16 spelers staan in een ruimte vol obstakels. Dit maakt het spel iets minder snel, maar een stuk tactischer! 

De Arrow Battle is geschikt voor groepen tot 16 personen. Voor groepen groter dan 16 personen kan de groep in 3 teams worden verdeeld of wordt het gecombineerd met bijvoorbeeld handboogschieten. 

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!