Bedrijfsuitje op maat

Het enthousiaste team van De Wartenster staat garant voor een bedrijfsfeest op maat waar nog lang over wordt nagepraat! Wij zijn gespecialiseerd in unieke activiteiten die u nergens anders vind, op een unieke locatie en met o.a. authentieke rondvaartboten.

Bent u wel eens een dag met de palingvisser mee geweest, met een barbecue op een eiland in Nationaal park De Alde Feanen. Theaterdiner "Sytze en Maaike" neemt u mee in de historie van NP De Alde Feanen, met veel humor, verrassende wendingen en heerlijk buffet van de houtgestookte grill!
Trek het gebied in met een GPS en ontdek hoe mooi het hier is. Zorg er wel voor dat u door de schoonheid van het landschap niet vergeet de puzzels te vinden en op te losen, de vragen te beantwoorden en op tijd weer terug te zijn.
1000m2 indoor paintball, een schietbaan, arrowbattle en handboogschieten, highlandgames of boerengolf zorgen voor een heerlijke actieve middag!

Voor inspiratie over de mogelijkheden kunt u op onze site veel informatie vinden en eventueel direct reserveren. U kunt ook gewoon contact met ons opnemen. We gaan graag met u in gesprek om samen het ideale unieke bedrijfsuitje samen te stellen!
 


Heeft u vragen?


 
Informatie aanvragen!