Bedrijfsuitje

Het enthousiaste team van De Wartenster staat garant voor een bedrijfsfeest op maat. Uw bedrijfsfeest verzorgen wij op maat voor groepen al vanaf 12 personen. Daarnaast kunnen wij ook voor grote groepen (200+) een prachtige dag verzorgen.

Voor inspiratie over de mogelijkheden kunt u op onze site veel informatie vinden en eventueel direct reserveren. Wij nodigen u ook van harte uit om uw wensen met ons te bespreken en zo tot een programma voor uw bedrijfsfeest te komen. 

Voor grotere groepen is het mogelijk om een keuzeprogramma te volgen, zodat er voor iedereen iets leuks bij zit. Onderstaande een voorbeeld van zo´n keuzeprogramma.
 


Voorbeeld keuzeprogramma:

12.00 uur inloop gasten. Er staat koffie klaar vanaf 11.30 uur. Lunchbuffet staat opgesteld vanaf 12.00 uur tot 13.00 uur.

Lunch Heareboer. Luxe lunch met huisgemaakte soep, kroketten, broodjes wit-bruin met hartig en zoet beleg (en huisgemaakte kaas!), suikerbrood, melk, karnemelk, sinaasappelsap, koffie-thee. De lunch wordt als buffet geserveerd, dus iedereen kan pakken wat hij-zij lekker vind

 

13.00 tot 16.00 keuze programma

 

Keuze 1: Actief

Het actieve programma wordt opgedeeld in paintball, handboogschieten en boerengolf. Bij grote belangstelling schuiven we in subgroepen door, langs de verschillende activiteiten. Voor het paintball geld dat er per persoon 100 verfkogeltjes beschikbaar zijn. Aanvullende verfballetjes zijn voor eigen rekening te koop a €10,-/100st, €47,-/500st

Keuze 2: Praamvaren.

Praamvaren. Met de open houthandelsaak `de Houthandel IV´ gaan we een tochtje maken door nationaal park de Alde Feanen. De groep die kiest voor deze tocht, zal wellicht iets later terug zijn bij het palingroken, maar wel op tijd voor het palingeten… (maximaal aantal deelnemers voor deze tocht is 40

Keuze 3: Wijnproeverij

Wijnproverij door Johannes van der Wal van wijnhandel Cru68. Welke smaken, fruittonen, houttonen zitten er in de wijn. Smakelijke proeverij met een luchtig, informeel karakter Eventueel kunnen deelnemers aan de wijnproeverij ook nog even een rondje boerengolf spelen, of meedoen met handboogschieten als daar ruimte voor is, en wenselijk is.

 

16.00 uur Ale de Jager, visser uit Reduzum komt met een grote rookton en zelfgevangen wilde paling. Ale is een visserman die op zijn geheel eigen wijze, enorm leuk kan vertellen over het vissersbestaan. Hij zal voor de grote groep een en ander uitleggen, maar de mooiste verhalen komen als iedereen rond de rookton gaat staan met een Beerenburgje. De warme paling komt tegen 17.00 uur uit de rookton.

 

17.30 aanvang barbecue. Terwijl Ale aan het palingroken is, wordt ook de houtgestookte barbecue opgestookt. Grote stukken vlees en vis worden langzaam gegaard boven het brandende houtvuur. Bij de barbecue zitten diverse salades, tapassalade, aardappeltjes uit de oven, friet, huisgemaakte sauzen en kruidenboter, plukbrood. Iedereen kan eten wat hij/zij zelf het lekkerst vind. Graag horen wij vooraf of er gasten zijn met dieetwensen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Ook als er vegetarische gasten zijn, horen wij dat graag vooraf.