Vergaderen

Vergaderlocatie in Friesland

 

Ben je voor je organisatie op zoek naar een vergaderlocatie in een inspirerende omgeving? Heb je een locatie nodig voor vier, twintig of misschien wel honderd mensen? Wil je het vergaderen com-bineren met catering of juist met een ontspannen activiteit? Bij Activiteitenboerderij De War-tenster kunnen we dat allemaal voor je verzorgen. Onze Activiteitenboerderij leent zich voor tal van verschillende mogelijkheden. Na afloop van je vergadering zullen de deelnemers gemotiveerd en geïnspireerd weer huiswaarts gaan!

 

Inspirerende vergaderlocatie

 

Op een unieke locatie aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, op steenworp afstand van Leeuwarden, kun je ongestoord een bespreking, lezing of vergadering houden. Wij beschik-ken over gratis WiFi, maar ook andere technische faciliteiten zijn op reservering mogelijk.

 

Prijzen:

 

Huur proeflokaal en lounge ruimte €250,- per dagdeel (08.00-12.00 uur, 13.00-18.00 uur, 19.00-23.00 uur)
Huur grote zaal per dagdeel €350,- (08.00-12.00 uur, 13.00-18.00 uur, 19.00-23.00 uur)
Vergaderlocatie met teambuildingsmogelijkheden

Wil je de vergadering combineren met een teambuildingsactiviteit? Ook daar zijn allerlei mogelijk-heden voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop kaasmaken, boogschieten of boeren-golven? Of een vaartocht maken door Nationaal Park De Alde Feanen in een praam? Ook kun je je gasten trakteren op een wijnproeverij.

 

Catering

 

Al je vergaderingen en bijeenkomsten zijn te combineren met catering. Dinerbuffet, lunch of hap-jes; wij maken het graag voor je. Friese oranjekoek bij de koffie, tapas, barbecue; het is allemaal mogelijk!

Uiteraard is het samenstellen van een vergaderdag maatwerk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Friesland

 

Activiteitenboerderij De Wartenster bevindt zich vlakbij het Friese dorp Warten, aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Warten ligt op een steenworp afstand van Leeuwarden en is ge-makkelijk te bereiken per auto.