Trouwen in de natuur

Het Ja-woord geven op een bijzondere locatie, buiten in de natuur? Wij denken graag met u mee om uw moment naar uw ideaal vorm te geven.

Een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

Op een eiland in het Nationaal Park
Trouwen midden in Nationaal park De Alde Feanen. Midden in de natuur staat op een grasveldje, op een eiland een witte tent met witte stoeltjes of pakjes stro met een kleedje. Het bruidspaar vaart met de speciale bruidssloep en de gasten volgen met pramen. Als het bruidspaar aankomt, staan de gasten hen op te wachten op het eiland. Na het jawoord wordt het glas geheven en wordt de bruidstaart aangesneden. De muzikant speelt op de achtergrond. Na afloop stapt het bruidspaar in het huwlijksbootje en vaart naar de vaste wal waar de trouwauto hen weer opwacht, of ze varen direct door naar De Wartenster voor een knalfeest.
 

Midden op het meer
Wilt u uw jawoord graag OP het water geven, dan kunnen we met de open boten naar een meer varen, alwaar we voor anker gaan. Mocht de groep groter zijn, dan haken we gewoon een paar pramen aan elkaar. Op het water is ruimte voor de ceremonie.Live muziek speelt op de achtergrond, voor en na het jawoord. Met een glas bubbels in de hand varen we daarna door naar De Wartenster waar het diner op de houtgestookte barbecue langzaam ligt te garen. De muziek haakt in en er volgt een feest tot in de late uurtjes.
 

Bijzondere eigen locatie
Heeft u een bijzondere locatie in gedachten om uw huwlijksceremonie te houden, maar weet niet hoe u dat aan moet pakken, of het wel geschikt is? Al vele malen hebben wij op de plek waar het huwelijksaanzoek heeft plaatsgevonden, de ceremonie verzorgd. Wij zorgen voor alles! Het enige wat u hoeft te doen is ons vertellen hoe u het wilt…


Heeft u vragen?


 
Informatie aanvragen!