Steenoven-pizza afhalen

Afhalen: Iedere vrijdag, zaterdag en zondag!
Naast genieten van onze gerechten in ons restaurant of op het terras (vanaf 1 juni), is het ook mogelijk om de pizza's en andere gerechten af te halen.
Via onderstaande link kunt u bestellen, uw afhaaltijd kiezen, de smaak en het aantal. Dit werkt het beste op tablet of laptop. Bij gebruik van de smartphone werkt het het beste met de telefoon horizontaal.

Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk wachten op hun eten, hebben we het aantal maaltijden per kwartier ingesteld op maximaal 11. Als het bestellen op een bepaalde tijd niet lukt, probeert u dan een kwartier eerder of later..

Bezorgen is alleen in Warten en Wergea mogelijk!
Vult u bij het bestelsysteem het adres volledig in en vink het vakje bezorgen aan. Wij gaan uw pizza rond de opgegeven tijd bereiden en bezorgen. Door drukte bij de bezorging kan hier enige wachttijd in zitten. 


Werkwijze:
Klik eerst op een gewenste datum, daarna op reserveren. Hierna krijgt u de smaakvariaties te zien en kunt u bestellen. Lukt het onverhoopt niet? Bel dan 058 255 2056
(Voor het instellen van de afhaaltijd klikt u op het balkje waar 17.00 uur op staat. Helaas zit er een klein foutje in het bestelsysteem waardoor op de bevestiging 17.00 uur staat in plaats van de opgegeven tijd. De opgegeven tijd komt echter bij ons in het systeem te staan en deze staat ook in de bevestigingsmail.)