Paintball

Indoor paintball in Friesland bij de Wartenster

 

Paintball is een spel waarbij je met een paintballwapen elkaar te lijf gaat. Het is ooit ontstaan bij het spelmatig gebruik van veemarkeringswapens in Amerika. Dat is ook de reden waarom een paintballwapen een Maker wordt genoemd. Ben je op zoek naar een middag vol actie waarbij je voor eens en altijd uit kunt maken wie het meest tactisch is, het snelst is en het best met een wapen overweg kan! Paintball is een fantastische activiteit voor vriendengroepen, teambuilding en vrijgezellenfeesten! Wil je ergens paintball spelen in Friesland? Dan moet je bij Activiteitenboerderij De Wartenster zijn!

 

❯ Direct naar Reserveren ❮

 

Indoorpaintball 

ook voor kinderen!   ❯ SPECIAL: Kinderpaintball ❮

 

Op De Wartenster beschikken we over een indooraccommodatie waar je onder andere kunt boogschieten en Molka kunt spelen. De ruimte is ook geschikt gemaakt voor paintball. Bij Activiteitenboerderij De Wartenster speel je indoorpaintball. Het is dus een activiteit waarbij je niet afhankelijk bent van het weer. Veiligheid staat bij De Activiteitenboerderij voorop. Er wordt daarom geschoten met de nieuwste en veiligste Markers. Er wordt gebruik gemaakt van olievrije verf, waardoor de verf volledig onschadelijk is voor het milieu. De paintballen bestaan uit levensmiddelenverf met een buitenkant van gelatine. De verf is 100% uit te wassen! Deelnemers aan het paintballen dragen bij ons beschermende maskers, ook draagt iedere speler een overall.

 

Paintball tijdens vrijgezellenfeest

 

Paintballen is dé activiteit voor een vrijgezellenfeest! Gaat één van je maten of een vriendin trouwen en wil je hem of haar verrassen met een leuke activiteit? Je kunt het paintballen combineren met bijvoorbeeld een barbecue en een vaartocht per praam. Na afloop op stap in Leeuwarden? Laat je door ons per praam naar Leeuwarden varen!

 

Paintball voor kinderen

 

Kinderfeestje? Eens een keer een ander soort schoolreisje? Ook kinderen kunnen bij ons terecht voor paintball! Voor kinderen hebben we speciale kinderwapens. Deze wapens schieten met kleinere verfkogeltjes. Ook komen de kogeltjes veel minder hard aan. Bij het paintballen is er altijd een ervaren instructeur aanwezig die het spel leidt en zorg draagt voor de veiligheid.

 

Friesland

 

Activiteitenboerderij De Wartenster is gevestigd bij Warten, aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, op een steenworp afstand van Leeuwarden.

 

Paintball is ooit ontstaan bij het spelmatig gebruik van veemarkeringswapens in Amerika. Dat is ook de reden waarom een paintballwapen een Marker wordt genoemd. Op De Wartenster beschikken we over een indoor accommodatie waar we boogschieten, Molka etc kunnen spelen. Deze ruimte is ook geschikt gemaakt voor paintball.

We schieten met de nieuwste en veiligste Markers, en gebruiken olievrije verf, waardoor het paintball volledig onschadelijk is voor het milieu. Onze paintballen bestaan uit levensmiddelenverf met een buitenkant van gelatine. De verf is ook nog eens 100% uitwasbaar!

De Maskers die wij gebruiken beschermen de speler optimaal. Daarnaast krijgt iedere speler van ons een overall.
Voor kinderen hebben wij speciale kinderwapens. Deze schieten met kleinere verfkogeltjes en veel minder hard.
Bij paintball is altijd een ervaren instructeur aanwezig die het spel leidt en zorg draagt voor de veiligheid.

Voor een impressie: