Corona-maatregelen

Corona-virus update 27-3-2020

Voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers sluiten wij ook voorlopig de deuren tot 6 april. Wij volgen daarmee de richtlijnen en verplichtingen van de rijksoverheid en het RIVM. Wij wachten nadere berichtgeving aanstaande dinsdag af voor wat betreft de verdere richtlijnen.
Zodra er meer bekend is, zullen wij dat middels de website met u communiceren. Aanvullende vragen? Mail gerust: info@dewartenster.nl of bel 058-2552056

Afhalen pizza's en spareribs
Voor het afhalen van maaltijden zijn wij open op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Bij het afhalen is het mogelijk om 1,5 meter uit elkaar te blijven. De wachttijd proberen we zo kort mogelijk te houden, zodat er zo weinig mogelijk mensen tegelijk aanwezig zijn. Wachten op het eten vind onder de  hooikap plaats en is eventueel in de tuin mogelijk! Betalen gebeurd via de website. Op die manier minimaliseren we het risico.

Boekingen verplaatsen of annuleren tot 6 april
Heeft u bij ons in de periode tot 6 april een activiteit staan, een familiefeestje of trouwerij, dan kan deze op dit moment geen doorgang vinden. Dit is voor iedereen natuurlijk erg vervelend! Bij annulering voor activiteiten tot 6 april versoepelen we de annuleringsvoorwaarden. Bij annulering brengen we slechts 25% van het boekingsbedrag in rekening. Wij willen eigenlijk natuurlijk graag onze gasten een leuke dag bezorgen, daarom krijgt u dit bedrag vervolgens  in mindering op uw reservering bij een boeking binnen 12 maanden na de geannuleerde datum. (Voorwaarde is dat de nieuwe boeking dezelfde waarde heeft als de geannuleerde boeking. Bij een lagere boekingswaarde krijgt u 25% korting op de nieuwe boeking)
We kunnen de boeking ook kosteloos voor u verschuiven naar een nieuwe datum dit jaar (2020)

Hoe nu verder?
Wij staan in de startblokken om binnenkort weer de leukste feestjes en vaartochten te organiseren. Natuurlijk vinden we het fijn als jullie na deze hele crisis weer de bedrijfsuitjes, familiefeesten, trouwerijen, vaartochten, diners etc bij ons vieren! Aanvragen hiervoor zijn natuurlijk welkom!
Offertes en aanvragen graag per email of telefoon.
 

Wij danken iedereen voor de steunberichten!

vr gr, Jacob en Ytje