Binnenactiviteiten

Gezelligheid kent geen tijd.


Bij “De Wartenster” in Warten kun je vanaf nu ook terecht voor geweldige binnenactiviteiten. Geen activiteit is te gek. We kunnen er met elkaar ook altijd nog een verrassende draai aan geven met jullie eigen inbreng. Wat denk je van een avond lekker lachen, gieren en brullen bij een quiz à la “Ik hou van Holland” of een “Pubquiz”. Ook kunnen we een Hollandse avond of desnoods een Friese avond gaan doen. Toppers zijn de escapeketting en het moorddiner. Hieronder een impressie van wat je kunt verwachten.
 
Offerte aanvragen!
 

Het Moorddiner


Een diner met een luchtje: Het moorddiner bij “De Wartenster” in Warten. Wie heeft de moord gepleegd? Het kan iedereen zijn, óf ben jij misschien zelf de moordenaar!

Voor elk wat wils; gaat het om je collega’s, je vrienden, of wie weet je familie? Een uitje met een diner zou leuk en gezellig moeten zijn. Zeker als dit prima bij elkaar past. Dat is het geval bij het moorddiner. Na elke gang gebeurt er iets speciaals; dit begint al bij binnenkomst en gaat door tot na het dessert. Er is een moord gepleegd en één van jullie heeft het gedaan. Maar wie? Het is jullie doel om de dader te ontmaskeren.
 

Quiz à la Ik hou van Holland


Een lekker gezellig avondje uit. Geniet van de presentator en jullie eigen inbreng. Wie van jullie heeft het beste zangtalent? Wie kent het beste de bekende Nederlanders? Hoe zit het met je taalkant en noem zo maar op. Ga er lekker tegen aan en met een hapje en een drankje heb je zeer waarschijnlijk een geweldige avond.
 

Pubquiz


Daag je vrienden, collega’s, medestudenten, buren en / of andere relaties uit voor de pittigste en leukste pubquiz. Ben je die saaie standaardfeestjes helemaal zat? Met onze pubquiz wordt jouw volgende feest gegarandeerd een groot succes! Plezier en gezelligheid staan voorop. Daarom stellen wij de vragen zo samen dat iedere leeftijdscategorie en elk niveau er plezier in hebben.
 

Fryske jûn


In pracht pubkwis yn Fryslân en oer Fryslân. Wa wit it meast fan ús machtige provinsje? Yn 12 rondes komme we it te witten. Ek sit der in ronde bij fan lekker Fryske produkten ite en drinke. Kinne jimme de namme riede fan dit produkt? Kom en genietsje. Foarmearje in groepke fan fjouwer minsken en jimme kinne meidwaan.
 

Escape ketting


In allerlei situaties kun je dit spel spelen. Als vrienden, als collega’s, een leuk vrijgezellenfeestje, noem maar op. Je wordt aan elkaar vastgezet met ketting en hangsloten. Door middel van opdrachten maken, kun je sleutels verdienen om de sloten weer los te maken. Welk team heeft zich als eerste bevrijd door alle sloten te openen. Kennis, vaardigheid en vernuft worden op de proef gesteld. Kom en geniet.
 
 
Offerte aanvragen!