Bijzondere trouwlocatie in Friesland

Wie op zoek is naar een bijzondere trouwlocatie in Friesland kan allerlei kanten op. Er zijn prachtige kerkgebouwen, boerderijen en ook unieke plekken middenin de natuur. Eén van die unieke plekken in de natuur is Activiteitenboerderij De Wartenster in Warten.
 

Informatie aanvragen!
 
Onder de rook van Leeuwarden, aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen is deze oude boerderij te vinden. Ontstaan uit een melkveehouderij met een historie van meer dan honderd jaar is De Wartenster uitgegroeid tot een modern bedrijf in feesten en partijen, outdoorsports, eten en drinken en praamvaren.

 

Bijzondere trouwlocatie

 

Het is mogelijk de boerderij zelf als trouwlocatie te kiezen. Er zijn een aantal sfeervolle zalen waar de ceremonie en/of het feest plaats kan vinden. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen, in de grote tuin of onder de hooikap. De locatie op zich is al bijzonder van zichzelf, maar we kunnen het goed voorstellen dat je een nog meer bijzondere locatie zoekt. Ook daar kunnen we iets in betekenen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen op een eilandje midden in Nationaal Park De Alde Feanen? Of letterlijk in een huwelijksbootje stappen en je ja-woord op het water aan elkaar te geven? Als dat geen bijzondere trouwfoto’s oplevert?

 

Trouwen op een eilandje in Friesland

 

In het unieke en waterrijke natuurgebied De Alde Feanen zijn tal van eilandjes. Zo’n eilandje is een hele bijzondere trouwlocatie! Met pramen worden je gasten naar deze locatie gevaren. Zij staan je dan vervolgens op het eilandje op te wachten. Jullie stappen in een speciale bruidssloep. Op het eilandje staat een witte tent (voor als het onverhoopts mocht beginnen te regenen).

Je gasten nemen plaats op witte stoeltjes of op strobalen met kleedjes. Een accordeonist kan de ceremonie voorzien van een muzikale noot. Na het ja-woord wordt de champagne ontkurkt en onder het genot van een glaasje bubbels varen jullie weer terug naar De Wartenster, waar de bruidstaart wordt aangesneden of waar jullie genieten van een diner van een houtgestookte barbecue.

 

Trouwen op het water in Friesland

 

Als je houdt van water, varen en vogels die over het water scheren, dan is het ook een leuk idee om je gasten mee te nemen het water op, en dan óp het water de ringen uit te wisselen (wel voorzichtig natuurlijk!). Dit is ook mogelijk met grotere groepen, dan koppelen we een aantal pramen aan elkaar.

We varen naar een meertje waar we voor anker gaan. Op het water vindt dan de ceremonie plaats. Als dat niet een bijzondere ervaring wordt!

 

Trouwen tussen de koeien

 

Luid gejuich van je gasten bij dé kus, en luid geloei van de koeien die getuige zijn van dat jullie in de echt worden verbonden. Klinkt je dat als muziek in de oren? Dan is een trouwerij midden in een weiland misschien wel iets voor jou! Natuurlijk zorgen we er voor dat de koeien niet aan je bruidsboeket kunnen knabbelen, we houden ze met een touw op afstand. Maar koeien zijn nieuwsgierige dieren, dus ze zullen ongetwijfeld in de buurt blijven!

Welke locatie je ook kiest, bij Activiteitenboerderij De Wartenster kunnen we je al het werk uit handen nemen en in samenwerking met onze partners zorgen voor een fantastische dag die je nooit meer zult vergeten.

 

Friesland

 

Activiteitenboerderij De Wartenster vind je in het hart van Friesland, nabij het dorp Warten aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen. Warten ligt op steenworp afstand van Leeuwarden.


Heeft u vragen?


 
Informatie aanvragen!